www.arcticExpedition.fi
http://www.arcticExpedition.fi../../../../Arctic_Expedition.htmlshapeimage_4_link_0

Male

Born 10.12.2021

Relatives

Mom

Dad

Sisters and brothers

Sainen Niba ‘Nimba’ x

Vetoava Freija ‘Freija’

Freija

Vetoava Freija

Nimba

Sainen Niba

Pedigree

Pedigree of Vetoava Noux. Please click the ancestor chart to see the pedigree and the dog’s up-to-date information online. - Klikkaa sukupuuta tai tästä nähdäksesi Nouxin ajantasaiset tiedot Suomen Kennelliiton järjestelmästä.

Vetoava Noux on meidän N-pentueestamme. Sen nimi tarkoittaa saamen kielellä laulujoutsenta. Noux on myös ruotsinkielinen nimi paikalle, jossa asumme: Espoon Nuuksio.


Noux on erittäin ystävällinen ja lupaava rekikoiranalku. Sillä on pitkä koivet, mikä antaakin odottaa reipashenkistä valjakkoilua.


Nouxin isä on käyttövaliomme ja johtajakoiravamme FI KVA-REK Sainen Niba ‘Nimba’. Nouxin äiti on johtajkoiramme Vetoava Freija.

Noux’s dad is our working dog champion Nimba, whose relatives come from Sainen Kennel. His pedigree is full of Finnish Working dog champions FI KVA.  His mom is our Freija, who is half Vargevass-dog and a grand-child of Nathan av Vargevass.


Nouxin isä on käyttövaliomme Sainen Niba ‘Nimba’, jonka taustalta tulee paljon käyttövalioita. Johtajkoiramme Freija on äiti. Freija on puoliksi Vargevass-taustainen. Freijan isä on meidän Moon Runs Cannonball ‘Cannon’, joka on Nathan av Vargevassin poika.

Character

Noux is very friendly young boy. He wants to kiss everybody and wags his tail a lot


Noux on hyvin ystävällinen nuori poika, joka tykkää pusutella ja heiluttaa häntää.